Funktionell träning

Events & resor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Löparresa med Sverige Springer.

Löpning, Yoga, Styrka på Playitas Resort.

Åk med på en stjärnspäckad  löparresa tillsammans med Anna & Emil Jönsson Haag, Andreas Odén, Bianca Salming och Bea Sjöberg Magnusson till Playitas Resort för en härlig träningsvecka med löpning i fokus.

Träningsveckan med Sverige Springer erbjuder något för alla, men löpningen är central. Vi jobbar bland annat på att förbättra ditt löpsteg, få inspirerande pass som du själv kan ta med dig hem, förbättra din löpstyrka och bygga upp hela din kropp med ”yoga för löpare”.

En allsidig träningsresa

Tillsammans med Sverige Springers profiler bjuder vi in till en allsidig träningsvecka med löpning och yoga i Centrum. Anna och Emil Jönsson Haag delar med sig av stimulerande löppass. Bland annat med inspiration från ett drygt decenium i längdlandslaget i bagaget. Intervallpass, distanspass, stavgångspass som stärker alla din löpmuskler.

Sveriges just nu bästa sjukampare, Bianca Salming erbjuder löpskolning och omväxlande styrketräning, och yogainstruktören Beatrice Sjöberg Magnusson välkomnar till yogapass anpassade för löpare, men också pass som alla kan ta del av.

Spännande föreläsningar, organiserad morgonjogg, gemensamma middagar och härlig gemenskap. Utöver sex specialdesignade träningspass per dag står hela Playitas gedigna utbud till ditt förfogande med simning, gruppträning, tennis, volleyboll och mycket, mycket mer.

 

Veckans program

Pris från 13 998:- 

Datum & avreseort:
15-22 november 2020, Köpenhamn
16-23 november 2020, Stockholm & Göteborg

Hotell: Playitas Resort

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår:

  • Flyg tur retur från Stockholm eller Göteborg

  • Transfer och mat på flyget

  • Del i dubbelrum med halvpension

  • 5-6 tränarledda löp-, styrke- och yoga-pass per dag.

  • Föreläsningar med samtliga profiler.

  • Samtliga resenärer får en film från veckan.

  • Ett ovärderligt minne från resan att minnas tillbaka med och visa för nära och kära som vill inspireras till nästa resa med Sverige Springer.

  • ​Träning enligt program

​​​​​* Enkelrumstillägg 2500:-

BOKA HÄR

 

 

Träna året runt med mig i Stockholm

på följande platser:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Träna med mig på sommaren, vissa lov

och helger på Gotland

Följ med ToppHälsa på en underbar yogahelg till fantastiska

The Steam Hotel i Västerås.

När: 7-8 november 2020
Var: The Steam Hotel, Västerås

Pris: 4995 kr (enkelrumstillägg tillkommer)
 

Allt detta ingår:

– Boende (del i dubbelrum)
– Mat: förmiddagsfika, stående mingellunch, eftermiddagsfika, middag (lördag). Söndag frukost, stående mingellunch, eftermiddagsfika.
– Alla yogaklasser; Yin Yoga, Hatha yoga, Ashtanga yoga, Vinyasa Flow, meditation.

Denna helg bjuder på ett smörgåsbord av härliga yogaklasser och meditation som utsträckande Yin yoga och Hatha yoga med skön justering av axlarna, energigivande Vinyasa Flow och Ashtanga yoga. Vi lär oss den så viktiga andningstekniken och njuter av avslappnande meditation. Vi äter fantastiska måltider med modern och rustik touch och fokus på det gröna och gårdsnära. Efter helgen kommer du få med dig verktyg och inspiration och kunna yoga och meditera på egen hand hemma, för att uppnå hälsa och harmoni i vardagen.

Våra instruktörer den här helgen är fantastiska Åsa Nyvall, som bland annat är aktuell med boken Kärlekens Språk och grymma Beatrice Sjöberg Magnusson, certifierad Ashtangayogalärare.

OBS! På grund av rådande tider med Corona, äter vi i egen lokal på lunchen och i fikapauserna.

BOKA HÄR

BEATRICE MAGNUSSON
SOYOGA
beatrice@soyoga.se

© 2020 by www.soyoga.se